Typiske spørgsmål

Vi har samlet de hyppigste spørgsmål som vi får stillet, så du bliver bedre klædt på til at vælge rengøringsselskab. Hvis du har et spørgsmål, som ikke bliver besvaret herunder, kan du kontakte os her.

Vi tager ikke kørepenge så opgavens omfang bestemmer oftest, hvor langt vi kører for en opgave. Som udgangspunkt dækker vi en 60 kilometers radius fra vores kontorer i Thyregod. Dette indbefatter blandt andet: Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding, Herning, Silkeborg, Middelfart, Varde og Vejen. Dog kører vi gerne længere for større opgaver, såsom hovedrengøringer.

DDL tager ikke kørepenge så opgavens omfang bestemmer oftest, hvor langt vi kører for en opgave. Som udgangspunkt dækker vi en 60 kilometers radius fra vores kontorer i Thyregod. Dette indbefatter blandt andet: Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding, Herning, Silkeborg, Middelfart, Varde og Vejen. Dog kører vi gerne længere for opgaver såsom hovedrengøringer eller større erhvervsmål.

Vi imødekommer dine behov for akut-rengøring, og vi er derfor tilgængelige for service alle ugens dage fra 7-22 med få timers varsling. Du har altid mulighed for at ændre eller aflyse tidspunkter for vores rengøringer, så vores besøg ikke kommer i vejen for dine behov.

En normal rengøring tager mellem 2,5-3 timer for et 150 kvm hus. En hovedrengøring varierer meget i længde, alt efter situationen, men som udgangspunkt omkring 5 timer. Det er vigtigt for os at opgaven bliver udført fuldstændigt og korrekt. 

Det kan dog variere drastisk, alt efter renlighed. Vi har før oplevet husstande som tog op mod 40 timer at hovedrengøre.

DDL rengøring bruger altid miljøvenlige produkter der er sunde for både indeklima og det globale. DDL undlader at overforbruge midlerne. DDL har andre tiltag som bl.a. støvsugning i stedet for at feje, for minimere støv i luften. DDL’s personale er uddannede i miljøvenlige produkter, der sørger for at imødekomme DDL’s krav om miljøvenlighed og et bedre indeklima for kunden.

Prisen på vores rengøringer er målt udelukkende på de timer, vi rengører for dig. Vi tager ingen kørepenge, ingen materialeomkostninger og ingen skjulte gebyrer. På den måde kan du nemt overskue det tilbud, vi sender til dig. Vores timepris varierer efter omfanget af din opgave, og du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

En hovedrengøring indeholder alt indvendigt rengøring af et areal fra gulv til vægge til loft, som standard – lige på nær vinduer. Vinduer kan klares efter aftale. Andre efterspørgsler kan også aftales.

Der er 3 måneders opsigelse ved erhvervsaftaler. Ved privatrengøringer, kan man altid opsige uden varsel.