Om-os_60-prc-opc

OM OS

Hos DDL Rengøring sætter vi stor ære i kundetilfredshed. Vi er et mindre rengøringsfirma med 9 ansatte pr. 2020, som har kontor i Thyregod. Vi startede vores rejse i 2015, men har flere medarbejdere der har rengøringserfaring tilbage fra 2004. Vi ønsker at servicere dig på det højeste niveau med alt indenfor rengøringsopgaver indendørs, om du er erhvervs- eller privatkunde. 


Vi fokuserer meget på menneskelighed, stabilitet og tilfredshedsgaranti på vores rengøringer. Vi sikrer dig altså, at rengøringerne er gjort optimalt hver gang.


Vi har mulighed for at arbejde lidt ud fra vores aftaler. Hvis du eks. har bestilt os til en fast gulvrengøring i din virksomhed, hjælper vi stadig med at tage en skraldespand, hvis du selv skulle have glemt det. Dette mener vi er en af vores stærkeste sider. Vi hjælper til der, hvor et kært familiemedlem havde gjort det for dig. Det er det, vi kalder menneskelighed og sans for detaljen hos DDL Rengøring.


Vores serviceområde dækker ca. 60 km fra vores kontor i Thyregod. Vi rengører derfor primært i Midtjylland, men dækker også eks. Vejle.


Vi udfører bl.a. rengøring i Herning, Silkeborg, Grindsted, Skjern, Vejle, Horsens, Århus, Brande, Give, Billund, Jelling, Hedensted, Tørring og alle mindre byer indimellem.

Er vi de rigtige for dig?

Jeg vil gerne læse mere som…

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

CVR. 37611220 

GDPR

© 2020 DDL Rengøring, alle rettigheder forbeholdes