EN DEJLIG BOLIGRENGØRING

Hos DDL Rengøring giver vi dig en dejlig boligrengøring. Vi rengører ned til detaljen og tager ekstra højde for dine specifikke ønsker. Vi er et mindre rengøringsfirma med et uddannet personale, der prioriterer dig og dine husregler højt ved rengøring – om du er hjemme eller ikke. Vi behandler din bolig, som var det vores egen, og vi yder derfor også 100% tilfredshedsgaranti.

Få et uforpligtende tilbud

- Du kan også ringe på: 42 78 32 31

- Du kan også ringe på:
42 78 32 31

Mød vores venlige personale

Jeg og min kone Ardiana driver DDL-rengøring som familievirksomhed sammen vores 5 uddannede rengøringsfolk. Vi rengører din bolig med et smil og fordi vi elsker at servicere, hvor der er brug for det. Vi respekterer din situation, når vi rengører. Det kunne være, du har for travlt til at rengøre selv eller simpelthen ikke har mulighed for det. Vi ønsker at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

– Nijazi Bajrami, adm. direktør hos DDL Rengøring

effektive service og rene rammer

Ekstra sikkerhed i coronatiden

Coronatiden kan gøre det lidt sværere at byde rengøringsfolk indenfor. Vi kender alvoren og slår hårdt ned på dette, så du trygt kan få rengjort gennem os.

Omhyggelig rengøring til en god pris

Vi rengører grundigt og efter dit behov. Det er både hovedrengøringer ved flytning,  faste rengøringsaftaler eller andet. Tag kontakt til os, beskriv din opgave og få en god pris på rengøring af din bolig.

Få et uforpligtende tilbud