Flytterengøring_60-prc-opc

HVORFOR PROFESSIONEL FLYTTERENGØRING ER EN GOD INVESTERING

Rengøringsopgaver er gældende alle steder fra kontor til butik til privatejendomme. Det er her vigtigt at få fastlagt hvilke opgaver, der kan være relevante for sig selv. Når man arbejder i erhvervet, er det en væsentlig faktorer, at ens arealer er ryddede for at medarbejdere ikke bliver påvirket af det i arbejdet. I private hjem skaber opryddede arealer i højere grad ro i sindet, så vi kan slappe af og fokusere på andre, mere spændende ting end rengøring.


SE OGSÅ: Derfor bruger Tom og Helle DDL-rengøring til deres hjem


I erhvervet hyrer man ofte rengøringsfolk til at tage sig af daglige, eller ugentlige rengøringer af driftsarealer. Der bliver aftalt nogle specifikke rammer, heriblandt tidspunkter og arbejdsopgaver hvor rengøringsfolk skal komme og udføre opgaverne. Det kan eks. være gulvrengøring, vinduespudsning og overflade aftørring m.m. Der er ofte nogle specifikke områder, man ønsker at få serviceret på ugentlig basis og andre opgaver, der er lidt sjældnere.

I privathjemmet er der mange forskellige krav til hvordan og hvorledes rengøringer udføres. Det er altså ikke de samme typiske rammer for privat, som der er for erhverv. De fleste arbejder selv med rengøringer derhjemme i dagligdagen, og der bliver først brug for professionel rengøringsservice i forbindelse med fraflytning. De som fraflytter en lejlighed eller hus, kan vælge at få en professionel flytterengøring af deres bolig. Der er nogle ekstra fordele forbundet ved professionel flytterengøring.

  1. Du slipper for et timelang rengøring selv, og er sikker på et godt resultat
  2. Du modtager et højere beløb af dit indskud, hvis du har lejet din bolig


Andre mennesker vælger at få professionel rengøring på fast basis, så der er mere tid de ting, man holder af. Hos DDL-rengøring har vi selv et par af disse kunder, som vi rengører for jævnligt. Du kan læse mere om en af dem under kundeudtalelser.

Hvis du vil læse mere om os, og hvad vi kan tilbyde, kan du følge linkene herunder


HVEM ER DU? Erhvervskunde eller Privatkunde

Er vi de rigtige for dig?

Jeg vil gerne læse mere som…

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

CVR. 37611220 

GDPR

© 2020 DDL Rengøring, alle rettigheder forbeholdes