Professionelt-rengøringsselskab_60-prc-opc

HER ER HVAD DU KAN FORVENTER AF ET RENGØRINGSFIRMA

Når man bestiller professionelle rengøringsfirmaer til at servicere sin virksomhed, er det typisk fordi, man ikke selv har personale til at stå for det. Eksterne rengøringsfirmaer kan man bestille i et bestemt tidsrum, et bestemt antal gange om ugen som eksempel. På den måde er driften og vedligeholdelsen af sine arealer ikke et problem længere internt i virksomheden.


Men hvad kan man forvente af et professionelt rengøringsselskab?


Jo, du kan forvente at få lige dét, du beder om. Ikke mere, ikke mindre. Hvis du beder om en gulvvask i en sportshal én gang om ugen, som det eneste kriterie, er det det du får.


Ved store rengøringsfirmaer, bliver arbejdet typisk gjort direkte efter planen, så timer og kontrakter osv. passer sammen. Du vil altså ikke kunne forvente at skralderen bliver tømt, hvis det var glemt en dag, såfremt det ikke står i kontrakten.


Ved mindre rengøringsselskaber kan du forvente andre ting. Hos DDL Rengøring er vi begrænset geografisk. Hele vores personale har kontor i Thyregod, hvor lageret for rengøringsprodukter- og redskaber også. Derfor rengører vi primært i midtjylland, men vi strækker os dog også lidt mere syd på. 


Når du vælger et mindre rengøringsselskab, kan du forvente et mere ‘menneskeligt’ syn på rengøringen. Vi vil eks., gerne tage skraldespanden ud, hvis du havde glemt det (Selvom det ikke er en direkte del af aftalen). Vi stiller på samme tid stille op med det samme rengøringspersonal, så det er de samme personer, der rengører hos dig ved hvert besøg. Vi hos DDL Rengøring tager desuden kun timepris for vores opgaver. Dvs.  ingen kørepenge og ingen materialeomkostninger. Disse omkostninger bør man normalt forvente at ligge oveni den aftalte timepris ved større rengøringsselskaber.


HVEM ER DU? Erhvervskunde eller Privatkunde

Er vi de rigtige for dig?

Jeg vil gerne læse mere som…

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

CVR. 37611220 

GDPR

© 2020 DDL Rengøring, alle rettigheder forbeholdes