FÅ EN ORDENLIG HOVEDRENGØRING TIL DIN FLYTNING

Gør dig selv en tjeneste og sørg for at få klaret flytterengøringen ordentligt. Der er så mange ting at få styr på ved en udflytning. Møbler skal flyttes, indretningen i den nye bolig skal planlægges og din lejer skal være tilfreds med, hvordan du efterlader din bolig.

LAD OS OM DET HÅRDE ARBEJDE MED RENGØRINGEN, SÅ DU FÅR FORNØJELSEN AF DE SJOVE OPGAVER.

Vi sørger for, at du får det højest mulige depositum tilbage. Vores tilfredshedsgaranti sikrer dig en skinnende ren bolig klar til udflytning, som enhver udlejer (selv de hårde), vil være tilfredse med. Du får derfor ikke en grim ekstraregning trukket i dit depositum.

HVAD ER EN HOVEDRENGØRING - OG HVAD FÅR JEG FOR PENGENE?

Vores hovedrengøring er et begreb vi bruger, når vi taler om en grundig hovedrengøring efter fx en udflytning. Her går vi meget grundigt til værks, hvor vi har fokus på de små kroge og hvor detaljegraden er meget høj. Dermed sagt tager vi os kort og godt af hele rengøringen af din bolig inden du afleverer nøglerne til udlejer. Dette dækker over alt fra grundig rengøring af ovnen, til afkalkning af brusehoved – og alt der imellem.

HER ER HVAD DU ER SIKRET
  1. Vi klarer den hårde hovedrengøring – og du har 100% tilfredshedsgaranti
  2. Du får et højt depositum tilbage – udlejeren er tilfreds med den skinnende rene bolig
  3. Konkurrencedygtige priser på 340kr i timen u. moms. Alt er inkluderet, herunder kørepenge, materialeomkostninger og andre gebyrer.
  4. Vi er til at snakke med, og du har kontrollen over planen med din rengøring
HØR HVAD VORES KUNDER SIGER

Tom Madsen er én af vores faste under, der bruger os 2 mange om måneden. Hør herunder om hans holdning til DDL Rengøring.

Se resten af kundeudtalelserne her.