Få-en-tilfreds-udlejer_60-prc-opc

FLYTTERENGØRING – FÅ ET HØJT INDSKUD TILBAGE FRA DIN UDLEJER

Står du til en fraflytning af din bolig, i form af lejlighed eller hus? Så ved du nok, at alt dit indhold skal være ude af boligen på samme tid med, at boligen skal skinne. Alle de skader, du har forvoldt, skal betales for og den ‘manglende’ rengøringen gør også ondt på dit originale indskud. Hvis du vil undgå at din fraflytning gør ondt på tegnebogen, skal du sørge for at boligen står klar til næste lejer. Jo bedre dette er gjort, jo mindre skal udlejer have fikset og jo mere får du tilbage i depositum. Vi har selv oplevet kunder, der har fået 22% mere tilbage i depostitum efter at have snakket med sin udlejer vedrørende rengøring!


Når du laver din flytterengøring, skal du sørge for at gulv er vasket, karme er aftørret toiletter er renset, vinduer er pudset osv osv.. Der er mange forhold at skal kigge efter ved en såkaldt hovedrengøring. Derfor vælger man ofte et professionelt rengøringsselskab til at lave flytterengøringen for sig. At få et professionelt rengøringsselskab til at lave en hovedrengøring koster nogle penge, men har rigtigt mange fordele i sig.


Her er nævnt nogle få:

  1. Effektiv og hurtigere rengøring af hele boligen
  2. Garanti for et ordentligt resultat ved første gennemsyn med udlejer
  3. Højere indskud/depositum tilbage pga. en bedre rengøring
  4. Mere tid til andre praktiske opgaver, der er forbundet med en flytning.


Hos DDL-rengøring udfører vi ofte flytterengøring for mennesker, der står til at flytte ud af lejlighed eller hus. Vi kommer fra Thyregod, så vores rengøringsselskab servicerer primært i midtjylland. (Dog også lidt i syddanmark, heriblandt Vejle)


Vi rengører ca. 60 km fra vores kontor. Dvs. vi laver rengøring i Herning, Silkeborg, Grindsted, Skjern, Vejle, Horsens, Århus, Brande, Give, Billund, Jelling, Hedensted, Tørring og alle mindre byer indimellem.


Du kan læse om vi kan hjælpe dig her på siden. Klik på erhverv eller privat herunder og læs mere.


HVEM ER DU? Erhvervskunde eller Privatkunde

Er vi de rigtige for dig?

Jeg vil gerne læse mere som…

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

CVR. 37611220 

GDPR

© 2020 DDL Rengøring, alle rettigheder forbeholdes