+45 42 78 32 31

Du har altid mulighed for at kontakte os på vores telefon, hvor vi er tilgængelige alle hverdage fra 8-18. Du kan kontakte os, hvis du skulle have nogen spørgsmål, hvis du har ændringer i planen eller hvis der skulle være noget andet, vi kan hjælpe dig med.

kontakt@ddlrengoering.dk

Kontakt os via mail, hvis du har et specifikt spørgsmål eller et emne, vi kan hjælpe dig med. Hvis du sender en mail til os, svarer vi typisk inden for et par timer alle hverdage. Vi står altid klar til at svare på en mail ganske uformelt, hvad end det kunne dreje sig om.

BORGERGADE 3, Thyregod

Vores kontor ligger i Thyregod, hvor vi holder til mellem vores kundebesøg. Vi sørger altid for at have en kop kaffe klar ved kundebesøg, når vi skal gennemgå de opgaver, vi skal have løst. Vi løser rengøringsopgaver lokalt i midt- og sønderjylland.

Vi rengører lokalt i jylland

Vi har kontor i Thyregod og servicerer som udgangspunkt i en radius af 60km herfra. Vi yder derfor rengøring til private og virksomheder i bl.a. Herning, Silkeborg, Billund, Vejle, Hedensted, Horsens, Brande, Skanderborg og Århus. Vi rengører også i alle andre mindre byer i det markerede område.

Du kan kontakte os alle hverdage fra 8-18 på email og telefon, hvor du kan forvente svar med meget kort varsel.

Få et uforpligtende tilbud