En midtjysk erhvervsrengøring

Hos DDL Rengøring har vi som hovedopgave at give dig og dine kollegaer de bedste rammer at arbejde i.

Vi er baseret i Thyregod og har 9 ansatte. Vores tilgang til rengøring i det jyske erhverv, består i, at vi først tager hjem, når der er rent til detaljen. Vi sørger altså for at få rengjort alle de små ting i dine lokaler. Selv det, vi ikke direkte har aftalt.

Når vi finpudser dine lokaler til detaljen, sørger vi for at aflaste dig og din virksomhed for små trælse ureneheder. Det er jo egentligt en mindre detalje ved vores service, men vi tager hånd om din virksomhed, som om det var vores egen bolig i Thyregod. 

Vil du have et godt tilbud på erhvervsrengøring?

Ring på: 42 78 32 31 eller udfyld formularen herunder

Vi er både stabile og fleksible

Arbejdet i erhvervet kan byde på mange overraskelser. Beskidte gulvtæpper til et kundemøde skal ikke være et af dem. Vi sørger for både at være stabile i vores aftaler, men vi vægter også fleksibiliteten i vores rengøringer. 

Vi kommer til den tid, vi aftaler – om det er morgen, middag eller om aftenen. Når der er behov for ekstra rengøring, står vi klar til service med kort varsel. Vi mener nemlig at rengøringen skal være dit sidste problem.

Hvad du kan forvente af os

  1. Vi rengører alt som aftalt – og ofte lidt til.
  2. Vi bidrager til, at du kan få en sundere arbejdsplads.
  3. Tilfredshedsgaranti – vi kommer tilbage, hvis du ikke er tilfreds i første omgang. 
  4. Vi er til at snakke med, og du har kontrollen over planen med din rengøring.

Vælg os hvis.. Vælg en anden hvis..

Du kan vælge os, hvis rene lokaler ikke skal være et problem i arbejdspladsens hverdag. Vi tager hånd om din arbejdsplads, som om det var vores egen. Du vil altid have kontakt til mig, der står for planlægningen af besøgene. På den måde, kan vi sammen handle hurtigt og effektivt.

Hvis du har brug for et rengøringsfirma, der kan servicere afdelinger i hele Danmark, skal du ikke vælge os. Vi rengører lokalt i midt- og sønderjylland. Vi udfører heller ikke natarbejde fra kl 00-05.

Hør Hvad en af vores kunder siger

Nortec A/S er en af vores faste erhvervskunder, som vi rengører for 2 gange ugentligt. Michael er adm. direktør for firmaet beliggende i Vejle. Hør om Michaels oplevelse med vores service for Nortec i videoen herunder.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på: 42 78 32 31 eller udfyld formularen herunder