Sundere indeklima_60-prc-opc

4 RÅD TIL ET SUNDERE OG STÆRKERE INDEKLIMA I DIN LEJLIGHED

I hverdagen er der massere af ting at holde styr på såsom arbejde, studie, familie og venner osv. Den daglige vedligeholdelse af sin lejlighed bliver hurtigt en mindre vigtig ting i hverdagen. Det er dog stadig en rigtig god idé at sørge for at ens lejlighed forholder sig ren og sund og særdeles at indeklimaet er stærkt. Et stærkt indeklima er resultatet af en velplejet lejlighed, hvor bl.a. støvpartikler ikke generer en i dagligdagen.


Vi har samlet 4 råd til at du kan få et sundt og stærkt indeklima i din lejlighed.

  1. Luft ud én gang dagligt

Når man lufter ud, får man genopfrisket luften i sin bolig. Det sørger ikke kun for, at der kommer frisk luft i lejligheden, men også at støvpartikler bliver elimineret. Når man eliminerer støvpartikler er det nemmere ikke at falde i sygdom hen ad året, og man har mere energi i løbet af dagen. Derfor er det essentielt at få luftet lejligheden ud, og helst én gang om dagen, for at beholde et sundt helbred.


  1. Støvsug én gang om ugen

Støv og skidt fra tøj og redskaber lægger sig med tiden. En udluftning sørger ikke for at sin lejlighed forbliver ren, selvom det gør meget for støvpartiklerne i luften. En støvsugning er nødvendigt efter behov, dvs. en større lejlighed kun behøver færre støvsugninger, da støvet lægger sig hurtigere i tætpakkede rum. Når man støvsuger én gang om ugen, sørger man bl.a. for, at gulvet, væggene, skabene osv. holder markant bedre i længden.


  1. Hold toilet og vaske rene

Partikler og bakterier samler sig specielt op, når man er på toilettet og vasker op. Derfor er det vigtigt, at holde toiletter og vaske rene, så sundheden i sin lejlighed forbliver høj. På den måde holder man også sine arealer mere fornøjelige at opholde sig i.  Vaske og toiletter skal rengøres gerne én gang hver måned.


  1. Tøm skraldespande når fyldt

Det er meget logisk at skraldespandene skal tømmes, når de er fyldt op. Det er dog vigtigt at understrege dette. Hvis man undlader at få tømt skraldespandene, eller opbevarer dem indendørs når fyldt, er der stor sandsynlighed for at bananfluer, eller andre mindre dyr kommer indendørs. Når skralderen bliver fyldt, skal de ud med det samme.


HVEM ER DU? Erhvervskunde eller Privatkunde

Er vi de rigtige for dig?

Jeg vil gerne læse mere som…

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

Tlf. +45 42 78 32 31

kontakt@ddlrengoering.dk

 Borgergade 3, 7323 Give

CVR. 37611220 

GDPR

© 2020 DDL Rengøring, alle rettigheder forbeholdes